Ρίξτε το πιάτο σε μια κατσαρόλα και ζεστάνετε για μερικά λεπτά σε χαμηλή φωτιά, ανακατεύοντας κατά διαστήματα, ή ρίξτε το περιεχόμενο της κονσέρβας σε ένα κατάλληλο σκεύος και ζεστάνετε στο μικροκύματα για 2 έως 3 λεπτά στη μέγιστη ισχύ.
Λιπαρά: 4,1 γρ
Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα: 1,1 γρ
Υδατάνθρακες: 7,2 γρ
Εκ των οποίων σάκχαρα: 4,5 γρ
Ίνες: 1,3 γρ
Πρωτεΐνες: 6,1 γρ
Αλάτι: 0,90 γρ
Ο Γιάν και ο Σιάν Ζουάν Περίερ μόλις έγραψαν και εικονογράφησαν δύο βιβλία μαγειρικής, το ένα αφιερωμένο στην παραδοσιακή κινεζική κουζίνα και το άλλο με συνταγές από όλο τον κόσμο.
Ρίξτε το πιάτο σε μια κατσαρόλα και ζεστάνετε για λίγα λεπτά σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας κατά διαστήματα ή ρίξτε το περιεχόμενο της κονσέρβας σε ένα κατάλληλο δοχείο και ζεστάνετε στο μικροκύματα για 2 έως 3 λεπτά στη μέγιστη ισχύ.
Λιπαρά: 1,1 γρ
Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα: 0,3 γρ
Υδατάνθρακες: 8,4 γρ
Εκ των οποίων σάκχαρα: 2,4 γρ
Ίνες: 0,7 γρ
Πρωτεΐνες: 7,7 γρ
Αλάτι: 0,70 γρ